Korporata Energjetike e Kosovës SH.A.
Energetska Korporacija Kosova D.D.
Kosovo Energy Corporation J.S.C.
 
Lajmet më të reja - Ngjarjet
KEK-u vazhdon me eliminimin e materieve të rrezikshme ...
12-09-2014
Përkundër angazhimeve rreth sanimit të pasojave të aksidentit të datës 06 qershor 2014, për stabilizimin e prodhimit para sezonit të dimrit, KEK-u është duke vazhduar përmbushjen e objektivave, që ka rreth përmirësimit të mjedisit ku operon. ...

Akuzohemi se kursehen 800,000...
10-09-2014
Për hir te se vërtetës dhe sqarimit e opinionit KEK sh.a . është i obliguar te reagoi ne artikullin me titull “ Mbi 4.5 milion € tender puna nuk ka filluar e askush nuk flet” te publikuar sot ne disa portale mediale. ...

Sqarim rreth deklarimeve të Avni Kurshumliut...
05-09-2014
KEK sh.a. sqaron se akuzat e z. Avni Kurshumliu, në lidhje me aksidentin e datës 06 qershor ne Kosovën A, te cilat nuk janë te parat nga ai, janë serish të pasakta dhe e dezinformojnë opinionin. ...

Sqarim lidhur me shkrimet rreth avarisë në TCA...
01-09-2014
Sot, me 01 shtator 2014, në disa prej medieve të shkruara është komentuar, në mënyrë të pa autorizuar dhe tërësisht jo profesionale, një raport teknik i analizës tekniko teknologjike të avarisë, së datës 06 qershor 2014, në Termocentralin Kosova A. ...

Arkivi
Informata publike
Publikime, broshura, gazeta, ligje, zyra e rregullatorit të energjisë ..  
Oferta për punësim
Aktivitete të prokurimit
Çështjet Rregullative
 
© 2010 Korporata Energjetike e Kosovës